Dordtse kajak- en kanovereniging Dajaks
actueel
vereniging
opleidingen/cursussen
beginnerscursus
opgave formulier
vervolgcursus kajakken
zwembadtraining
workshop belading
workshop reddingen
Spelen met open kano's
Workshop peddeltechniek
Bivaktechniek
Vaar en Kampeer techniek
Kanozeilen
Surfski introductie
clinic vaarregels
hulp aan drenkelingen
toertochten
tochtplanning
techniek
werkzaam in de Biesbosch
De Biesbosch
contact
aanvragen lidcode
ledenpagina's


zoek met googlefacebook icoon twitter icoon
Spelen met Open Kano's (canadees)

Voor menigeen een uitdaging om de boot recht vooruit te varen. Maar beheers je eenmaal de techniek dan is dit volgens sommigen de beste methode om de natuur te beleven.
Ook jij kunt je gaan bekwamen in het open kanovaren. Zaterdag 3 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur geeft Carool Boorneman een clinic over open Kano varen.

Neem je eigen materiaal mee, dan gaan we samen op zoek naar de voor- en nadelen van bepaalde zitjes, peddels, vormen, boten, materialen etc. etc.Natuurlijk gaan we ook het water op om technieken uit te proberen, theorie is leuk, maar door het te proberen leer je het pas echt- Geen strakke cursus, maar naar niveau en behoefte aanwijzingen krijgen om het verblijf op het water in je open kano prettiger te maken.

En om 16:00 uur? Dan ruimen we de spullen op en rond 16:30 uur stoken we het houtskoolvuur op. Liefhebbers zijn welkom om zelf heerlijke pizza's te bakken. Voor vijf euro mag je zoveel bakken als je op kunt. Wij zorgen voor vers deeg, beleg en een dutch oven om ze in ca. drie minuten af te bakken. Het bijbehorende drankje koop je natuurlijk in het clubhuis-

Opgeven kan via opleidingen@dajaks.nl. Via dit mailadres kun je jezelf ook wenden voor meer info.