Elk jaar organiseert Dajaks meerdere keren de introductiecursus kajakvaren voor zowel leden als niet-leden. Dit is een cursus voor mensen die er over denken om lid te worden van onze kano-vereniging of net lid zijn geworden, maar nog weinig of geen kajak-ervaring hebben. De cursus wordt gegeven door ervaren leden van Dajaks die niet alleen kunnen kajakken, maar ook de mooiste plekken van de Biesbosch kennen. Je leert kajakvaren op plaatsen waar je anders nooit komt: langs beverburchten, griendbossen en moerassen, terwijl zomaar de zeldzame ijsvogels voor je uit vliegen.

Introductiecursus kajakken bij Dajaks
Instructie op het water

De cursus bestaat uit twee sessies instructie basis-technieken, materialen, veiligheid en clubregels en twee tochten in de Sliedrechtse Biesbosch. Deze introductie geeft je voldoende basiskennis om op verantwoorde wijze mee te kunnen varen op clubtochten op beginnersniveau.

Als je nog geen lid bent van Dajaks zijn de deelnamekosten €45,–. Als je tijdens of na de instructieavonden besluit dat je lid wilt worden van de vereniging, krijg je de betaalde deelnamekosten als korting terug op je lidmaatschapsgeld. Aanmelden voor de cursus kan door je in te schrijven op de eerste dag van de cursus in de agenda. Bij meer aanmeldingen dan plaatsen kom je op een wachtlijst.

Hulp bij de eerste keer instappen