Dordtse kajak- en kanovereniging Dajaks
actueel
Corona
nieuwsbrief maart
actueel
stremmingen doorvaart
vereniging
toertochten
opleidingen/cursussen
tochtplanning
techniek
foto's seizoen 2020
foto's seizoen 2019
foto's seizoen 2018
foto's seizoen 2017
foto's seizoen 2016
foto's seizoen 2015
foto's seizoen 2014
foto's seizoen 2013
foto's seizoen 2012
foto's seizoen 2011
foto's seizoen 2010
foto's seizoen 2009
foto's seizoen 2008
foto's seizoen 2007
foto's seizoen 2006
foto's seizoen 2005
werkzaam in de Biesbosch
De Biesbosch
contact
aanvragen lidcode
ledenpagina's


zoek met googlefacebook icoon twitter icoon
Beste Dajakker,

In verband met de nieuwe en strengere maartregelen tegen het Corona virus ontvang je deze korte nieuwsbrief met een bulletin met daarin de belangrijkste punten voor Dajaks.
Redden jullie het nog allemaal een beetje? Alle ouders met kinderen thuis en alle werkers die nu vanuit keuken en slaapkamer moeten werken. En natuurlijk alle (kleine) zelfstandigen die door het virus hun werk zien wegvallen of juist de mensen in de zorg die hard aan de bak moeten. Binnen Dajaks hebben we altijd veel voor elkaar kunnen betekenen dus als er hulp nodig is schroom niet. Wat moeten de lezers doen? Iemand bellen?
We zagen het natuurlijk al aankomen maar het is nu definitief. Duitsland gaat niet door. Heel jammer natuurlijk maar gezondheid gaat echt voor alles en Duitsland ligt daar volgend jaar gewoon nog. We gaan proberen een voucher te krijgen voor de gemaakte reserveringskosten.
Het is ook jammer voor onze andere tochten. Het was zo’n schitterende toeragenda. Gooit eerst de storm roet in het eten en nu corona. Wie weet kunnen we het straks gewoon kopiëren naar 2021.
De ALV zullen we zo snel als mogelijk en verantwoord is houden. De contributie zullen we gewoon moeten innen omdat de vaste kosten doorlopen We lopen nu ook inkomsten mis van bijvoorbeeld de bar, introductiecursussen en de zwemvierdaagse. Vorig jaar is er op de ALV al gesproken over een contributie- verhoging voor dit kalender jaar. Het voorstel van de penningmeester is dan ook de contributie te verhogen met € 5,--. Dit voornamelijk omdat de vaste lasten zoals gas, elektriciteit ook flink omhoog zijn gegaan vorig jaar. Officieel moet dit eerst goedgekeurd worden door de leden op de ALV. De penningmeester verwacht geen problemen met de verhoging en heeft de facturen inclusief verhoging al klaar gemaakt en voor een deel al verzonden. We hopen dan ook dat dit geen problemen op gaat leveren op onze begroting. Leden die (door corona) problemen krijgen met het in één keer betalen van de contributie kunnen contact opnemen met de penningmeester.
Leden kunnen ondanks alle geboden en verboden natuurlijk wel op eigen gelegenheid gaan peddelen in de Biesbosch. Let daarbij natuurlijk wel op dat je met maximaal twee mensen afspreekt en houd die 1,5 meter in acht.
Namens het bestuur van Dajaks wens ik alle leden heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop jullie snel weer te zien.

Jacqueline Jochems